Efectuarea unei comenzi pe site-ul www.lenjerii-dormitor.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile de mai jos: 
Informatiile furnizate catre www.lenjerii-dormitor.ro sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare, site-ul nostru nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata. www.lenjerii-dormitor.ro  isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.
Discount-urile, reducerile si promotiile nu sunt cumulative decat daca este precizat explicit acest lucru.
Pentru achizitionarea produselor ce se aduc pe baza de comanda se poate solicita achitarea unui avans de cel putin 30% din valoarea produsului. Acest avans reprezinta o garantie care se pierde daca clientul renunta la comanda.


Produsele comercializate prin intermediul www.lenjerii-dormitor.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala.
www.lenjerii-dormitor.ro  isi rezerva dreptul de refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau au in istoricul comenzilor livrari refuzate. Deasemenea in cazul clientilor care au in istoricul comenzilor livrari refuzate, ne rezervam dreptul de a nu onora comenzile ulterioare. 
Acceptand termenii si conditiile, acceptati implicit toate informatiile care fac parte din contractul de cumparare la distanta (metodele de comanda, plata, livrare, conditiile de returnare a produselor, etc.care sunt prezentate in aceasta sectiune a site-ului).

Reclamatii

Reclamatiile privind calitatea produselor sau serviciilor noastre se pot face catre:
office@lenjerii-dormitor.ro sau la unul numerele de telefon afisate pe pagina de contact.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor, la oficiul din judetul dvs. de resedinta sau online la aceasta pagina. 

Continutul acestui site si a paginilor aferente (incluzand textele de orice fel, imaginile, logo-ul, design-ul, etc.) sunt protejate de Legile dreptului de autor si nu pot fi copiate, reproduse, distribuite, publicate sau transmise fara acordul expres scris al www.lenjerii-dormitor.ro 
Deasemenea ESTE INTERZISA copierea, reproducerea, distribuirea, modificarea, publicarea, transmiterea sau crearea a ceva derivat din orice informatii sau servicii obtinute de pe site, sau prin intermediul site-ului fara acordul expres al www.lenjerii-dormitor.ro 
Ca exceptie, se permite download sau copierea materialelor specifice de tip text sau imagine, numai daca sunt destinate exclusiv scopurilor personale si non-comerciale si nu fac parte din domenii interzise de legislatia in vigoare, erotic sau pornografic, cu specificarea obligatorie in format citibil al denumirii site-ului www.lenjerii-dormitor.ro  sau resurse folosite pentru a crea materialul derivat. In cazul folosirii materialelor de tip text sau imagine de pe acest site in scop non-comercial in cadrul unei pagini de internet, care se incadreaza in conditiile regulamentului curent, obligatoriu se va specifica in format citibil numele site-ului www.lenjerii-dormitor.ro sau dupa cuvantul/cuvintele Lenjerie de pat in care sa fie inserat link-ul: www.lenjerii-dormitor.ro si o legatura directa (link fara nofollow) catre pagina care a fost folosita drept bibliografie sau resursa.
Prin utilizarea materialelor de orice forma de pe acest site in scop comercial se intelege utilizarea materialelor de pe acest site sub orice forma in scopul obtinerii de venit prin metoda directa sau indirecta prin parti terte.

Este interzisa modificarea materialelor de pe acest site, reproducerea acestora, afisarea, derularea sau distribuirea publica, utilizarea lor in scopuri publice sau comerciale fara acordul expres www.lenjerii-dormitor.ro 
Orice utilizare neautorizata a acestora constituie o incalcare a legilor dreptului de autor si marcilor, precum si a altor legi aplicabile.
Se permit totusi legaturi catre acest site cu anuntarea prealabila a administratorului acestui site si obtinerea unui accept scris prin e-mail sau prin curierat.
www.lenjerii-dormitor.ro , proprietarii si afiliatii sai nu raspund sub nici o forma pentru validitatea datelor publicate pe site de catre utilizatori si/sau a consecintelor de orice natura produse de ele.
Utilizatorul nu are dreptul sa utilizeze numele fara acordul expres scris al www.lenjerii-dormitor.ro 
Utilizatorul nu are dreptul sa distorsioneze informatiile privind relatia cu www.lenjerii-dormitor.ro 
Utilizatorul nu are dreptul sa creeze un mediu de browser sau cadru in jurul continutului site-ului web.

Acceptati si intelegeti in mod expres ca:
Nu oferim nici un fel de garantie, directa sau indirecta ca: serviciul va fi potrivit cerintelor dumneavoastra; serviciul va fi neintrerupt, sigur si fara erori de orice fel; calitatea informatiilor, datelor, imaginilor, produselor obtinute contra cost sau gratis prin intermediul serviciului va corespunde cerintelor si asteptarilor dumneavoastra.
 Conform legislatiei in vigoare produsul poate fi returnat in termen de 10 zile.Returnarea produsului este valabilã doar pentru coletul cu o singura bucata , aceasta pentru a descuraja unele practici de a comanda mai multe bucati pentru a alege una singura. Produsul trebuie sa fie nefolosit iar taxele de returnare vor fi suportate de cãtre client. Nu primim colete cu taxele de ramburs inclus  (returnam doar contravaloarea produsului achitat)


Compara