LENJERII LUX FINET

Sunt câteva aspecte obligatorii pe care trebuie să ale ai în vedere atunci când cauți lenjerii din finet: să fie practice, să fie confortabile și să arate bine. Toate trei aspectele sunt importante dacă vrei să ai un somn odihnitor atunci când te retragi în pat după o zi plină. Cum am reușit noi să aducem toate aceste aspecte î...

Sunt câteva aspecte obligatorii pe care trebuie să ale ai în vedere atunci când cauți lenjerii din finet: să fie practice, să fie confortabile și să arate bine. Toate trei aspectele sunt importante dacă vrei să ai un somn odihnitor atunci când te retragi în pat după o zi plină. Cum am reușit noi să aducem toate aceste aspecte împreună? Nimic mai simplu! Ne-am gândit la tine și la nevoile tale!

Rol practic: Avem în colecția noastră lenjerii din finet din 6 piese care se potrivesc unui număr mare de paturi datorită dimensiunilor generoase. Pe lângă cearșaful de pat și cearșaful de pilotă, veți primi și 4 fețe de pernă cu dimensiunile de 50x70 cm, respectiv 80x80 cm.

Confortul: Finetul este un material care reține căldura, dar lasă pielea să respire. Asta îl face un material perfect pentru lenjeriile pe care le folosești în sezonul rece. Lenjeriile noastre sunt fabricate din finet satinat ceea ce le face fine la atingere și potrivite pentru cei cu pielea sensibilă.

Designul: Am ales pentru tine lenjerii din finet cu imprimeuri care dau o stare de liniștite și culori plăcute care își păstrează strălucirea multă vreme dacă sunt îngrijite corespunzător.

Mai multe

LENJERII LUX FINET Contine 8 produse.

Se afiseaza 1-8 din 8 articole
Compara